TÜGVA, Eskişehir’de 41 ortaokulu ziyaret ederek ‘Kitap Kurdu’ yarışmasını anlattı

TÜGVA, Eskişehir’de 41 ortaokulu ziyaret ederek ‘Kitap Kurdu’ yarışmasını anlattı

TÜGVA, Eskişehir’de 41 ortaokulu ziyaret ederek ‘Kitap Kurdu’ yarışmasını anlattı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir gönüllüleri 41 ortaokulu ziyaret ederek düzenlenen ‘Kitap Kurdu’ yarışmasını anlattı.
TÜGVA Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Kitap Kurdu’ yarışmasını gençlere anlatmak amacıyla gerçekleştirilen ‘Selâm Ver’ çalışması, ortaokullu gençlerden yoğun ilgi gördü. ‘Selam verilmedik genç kalmayana dek’ düsturuyla Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘Selam Ver’ çalışmasına, TÜGVA Eskişehir İl Temsilciliği de destek verdi. Aktif olarak Eskişehir şehir merkezinde başlayıp 4 ilçede devam eden çalışmalar yürüten TÜGVA Eskişehir İl Temsilciliği hem projelerini anlatmak, hem de gençlerle aralarındaki bağı güçlendirmek için tüm Eskişehir’e aynı anda teşkilat mensuplarıyla sahaya indi. Bir gün içerisinde 41 ortaokulu ziyaret eden TÜGVA Eskişehir gönüllüleri 2 bin 500’den fazla gence selâm verip, ‘Kitap Kurdu’ yarışmasını anlattı.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Başkanı Ramazan Anıl, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm gönüllü ekip arkadaşlarımızla birlikte Eskişehir’de 41 ortaokulu ziyaret ederek gençlerimizle buluştuk. Türkiye genelinde ‘Kitap Kurdu’ projemiz, bir ‘Okuma Seferberliği’ oluşturmaktadır. Gençlere, okumaya teşvik etme yolunda Eskişehir’de büyük destek vermekteyiz. Selâm verilmedik genç bırakmayıncaya kadar ekibimizle birlikte sahadayız’’ dedi.
Son başvuru tarihinin 19 Şubat olduğu ‘Kitap Kurdu’ yarışmaya ‘tugva.org’ üzerinden başvuran ortaokullu öğrencileri, sınıf seviyelerine uygun belirlenen kitapları okuyacak. Sınav maratonu da tamamlandıktan sonra dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim edilecek.


Güncel 22.12.2022 17:46:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı