Tunceli’de çocuk ve gençlere 2 bin 435 kitap ulaştırıldı

Tunceli’de çocuk ve gençlere 2 bin 435 kitap ulaştırıldı

Tunceli’de çocuk ve gençlere 2 bin 435 kitap ulaştırıldı

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde bulunan çocuk ve gençlere 2 bin 435 kitap gönderdi.
Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli’de de korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü ile 18 yaş altındakilerin haftanın belirli günleri dışında sokağa çıkamıyor. 65 yaş üstü için Valilik koordinesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu, her türlü desteği verirken, 18 yaş altı içinde sosyal çalışmalar yapılıyor.Bu kapsamda Vali Tuncay Sonel, evde kalan çocuk ve gençlerin zamanlarını değerlendirmesi amacıyla dünya klasiklerinden oluşan 2 bin 435 kitabı Vefa Sosyal Destek grubu ile onlara ulaştırdı. Ekipler tek tek kapıları çalıp, çocuklara kitapları teslim etti.
Çocuk ve gençler, kitap hediyesi nedeniyle teşekkür ederken, Vali Tuncay Sonel ise, “Tunceli Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli arkadaşlarımız sağ olsunlar bu süreçte çocuklarımıza ve gençlerimize armağan ettiğimiz 2 bin 435 kitabı çocuklarımızın ve gençlerimizin evlerine bıraktı" dedi.


Güncel 8.06.2020 10:30:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

4

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı

5

Isparta'da geri dönüşüm atölyesinde ürün sayısı 10 bini aştı

6

Mersin'in beyaza bürünen Sertavul Yaylası tatildeki çocukları ağırlıyor

7

TARSİM'den Antalya'da su baskınından etkilenen seralara ziyaret

8

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

9

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu: