Turgutlu köprülü kavşak tünelinde kaza: 1’i ağır 4 yaralı

Turgutlu köprülü kavşak tünelinde kaza: 1’i ağır 4 yaralı

Turgutlu köprülü kavşak tünelinde kaza: 1’i ağır 4 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Alpaslan Türkeş Köprülü Kavşağında dün gece 02.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında minibüs ile kamyonet çarpıştı 1’i ağır 4 kişi yaralandı.
Kaza, Turgutlu ilçesi İzmir - Ankara E-96 Karayolu Alparslan Türkeş Battı Çıktı Köprülü Kavşağı’nda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre sürücüleri öğrenilemeyen 35 CHC 48 plakalı minibüs ile 35 YVA 12 plakalı kamyonet Turgutlu Alpaslan Türkeş Köprülü Kavşağı tünel içerisinde çarpıştı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından araçlar içerisinden çıkarılan Cenk Ç. ve Nurhan Samir D. Turgutlu Devlet Hastanesine diğer iki yaralı İsmail Ö. ve Hamit S. ise özel bir hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan durumu ağır olan Nurhan S.D. yapılan ilk müdahalenin ardından Manisa C.B.Ü. Hastanesine sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 5.12.2022 14:50:13 0

İlginizi Çekebilir

1

2 milyon liralık dolandırıcılık olayının şüphelisini yakalayan polisler ödüllendirildi

2

RoofStacks ve Fırat Üniversitesi'nden yeni nesil yazılımcı yetiştirme ve istihdam programı

3

OMSAN Lojistik Tanger Med benzeri liman kurmayı hedefliyor

4

EY-Parthenon'un Türkiye İnşaat Sektörü Görünümü çalışması yayımlandı

5

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Ordu mezunlarını verdi

6

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

7

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

8

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

9

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

10

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek