Turizm merkezi Kaş’ta kaçak yapılar yıkılıyor

Turizm merkezi Kaş’ta kaçak yapılar yıkılıyor

Turizm merkezi Kaş’ta kaçak yapılar yıkılıyor

Antalya’nın Kaş ilçesinde kaçak yapılarla mücadele devam ediyor. Bu çerçevede Likya Yolu üzerinde deniz manzaralı yüzme havuzlu 2 yapının yıkım işlemine başlandı.
Yasal işlemlerin ardından yıkım kararı çıkan kaçak ve izinsiz yapılar, Kaş Belediyesi ekipleri tarafından yıkılıyor. Bezirgan Mahallesi Ferizini mevkiinde yer alan taşınmazda imara aykırı inşa edilen yüzme havuzlu 2 yapının yıkım işlemine başlandı.
Kaş Belediyesi İmar ve Şehircilik, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı personelin bulunduğu yıkımda, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri güvenlik önlemi aldı. Yıkım çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.
Öte yandan, Likya Yolu üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemi sırasında yürüyüş rotasında ilerleyen bir turist görüldü. Görevlilerden rotayla ilgili bilgi alan ve yoluna sakin şekilde devam eden turist, kısa sürede gözden kayboldu.


Güncel 14.03.2023 14:49:02 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi