Türk Dünyası Dijital vatandaşlığı dersleri başladı

Türk Dünyası Dijital vatandaşlığı dersleri başladı

Türk Dünyası Dijital vatandaşlığı dersleri başladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi M. Aykuthan Ulusoy, Türk Dünyası Dijital vatandaşlığı dersi vermeye başladı.
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi koordinatörlüğünde hayata geçirilen Türk Dünyası Dijital Vatandaşlığı İş Birliği Protokolü kapsamında 7 Aralık Üniversitesi Proje Koordinatörü olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi M. Aykuthan Ulusoy’un görev aldığı projede dersler verilmeye başlandı.
Derslerde öğrencilere Türk dünyası bilim insanları ile kanaat önderlerinin bilgi ve tecrübelerinden faydalanma imkanı sunuluyor. Ayrıca öğrencilerden Türk dünyasının sorunlarına ilişkin tespit ve çözüme yönelik proje önerilerinde bulunabilme fırsatı sağlanması hedefleniyor.


Güncel 19.10.2021 16:50:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

2

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

4

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

6

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

7

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

8

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

9

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi

10

Mersin'de kaçak 2 milyon 10 bin makaron ve 227 kilogram nargile tütünü ele geçirildi