Türk Kızılay ile Crakers arasında "Askıda Pizza"iş birliği

Türk Kızılay ile Crakers arasında

Türk Kızılay ile Crakers arasında "Askıda Pizza"iş birliği

ISTANBUL (AA) - Türk Kizilay ile Crakers Pizza arasinda yapilan is birligi kapsaminda "Askida Pizza" projesi hayata geçirildi.

Crakers Pizza'nin açiklamasina göre, sirket, Kizilay araciligiyla ihtiyaç sahiplerine ulasmayi hedefleyen "Paylas, sevgin çogalsin" sloganli kampanyasini uygulamaya koydu.

Sirketin Türkiye genelindeki tüm subelerinde Kizilay ile ortaklasa yürüttügü kampanya, toplumsal dayanismanin daha da güçlenmesini ve pekistirilmesini hedefliyor.

"Paylas, sevgin çogalsin" sloganiyla hayata geçirilen proje kapsaminda Crakers Pizza'dan verilen her siparis için askiya bir pizza ekleniyor.

Açiklamada konuya iliskin görüsleri yer alan Crakers Pizza Genel Müdürü Ahmet Sait Tütünci, binlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü gülümsetmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Türkiye'nin kara gün dostu Türk Kizilay ile ortaklasa gelistirdikleri projenin tüm subelerde geçerli oldugunu kaydeden Tütünci, su açiklamalarda bulundu:

"Verilen her sipariste, bir ihtiyaç sahibine iletilmek üzere askiya da bir adet orta boy pizza atiyoruz. Biliyoruz ki; paylasma ve yardimlasma Türk toplumunun hamurunda var. Zor günlerden geçtigimiz bir dönemde askiya aldigimiz her pizza ihtiyaç sahibi yurttaslarimizin sadece karnini doyurmayacak, ülkemize, toplumumuza, insanimiza olan inancini artiracak, hayata daha siki sarilacak. Türk Kizilay'in destegiyle gerçeklestirdigimiz sosyal sorumluluk projemize destek bekledigimizin de üstünde."



Yurt Dünya 23.11.2020 13:51:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de köprü altında sıkışan otobüs, vinç yardımıyla çıkartıldı

2

Antalya'da dolu yağışı tarım ürünlerine zarar verdi

3

Silifke'de "Kültürün İzinde Mersin" etkinliği düzenlendi

4

Hatay'da 14 düzensiz göçmen yakalandı

5

Hatay'da sahte içki ve ham maddesi ele geçirildi

6

Muhittin Böcek Akdeniz Belediyeler Birliği başkanlığına seçildi

7

Mersin'de kontrolden çıkan otomobil bariyere saplandı

8

Reyhanlı'da tarlada çıkan yangın söndürüldü

9

Adana'da tır şoförü damada meslektaş ağabeyleri araç lastiği hediye etti

10

Mersin'deki zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 11'e çıktı