Türkan Şoray, Amasya’da hayranlarına şarkı okudu

Türkan Şoray, Amasya’da hayranlarına şarkı okudu

Türkan Şoray, Amasya’da hayranlarına şarkı okudu

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Amasya’nın Merzifon ilçesinde düzenlenen 6. Merzifon Kitap Fuarı’nın açılışında buluştuğu hayranlarına şarkı okudu. Söyleşide bir araya geldiği hayranlarının isteğini kırmayan usta sanatçı ‘Kıskanırım seni ben’ adlı şarkıyı seslendirdi.
Kitap okumanın önemine işaret ettiği söyleşide anne adaylarına seslenen Türkan Şoray, “Anne adayları ve kadınlar çocuklarına çok küçük yaşta kitap sevmeyi, kitap okumayı öğretsin” dedi. Yıllar önce bazı filmlerde uğradığı haksızlık karşısında sesini çıkaramayan kadın rolü oynadığını hatırlatan sevilen sanatçı, “Sonra gelen senaryolarda hakkına sahip çıkan olduk. Ama şimdi canavarım. Hakkımı arıyorum. Hepimiz haklarımızın farkındayız. Hiçbirimiz kendimizi ezdirmiyoruz” diye konuştu.

“Seçimden sonra ilk yapacağım şey deprem bölgesine gitmek olacak”
6 Şubat’taki deprem faciasının ardından Merzifon’a gelen bir hayranına ve afetzedelere ’geçmiş olsun’ dileğini iletip büyük üzüntü duyduğuna değinen Şoray, “Onlar orada çok zor durumdalar. İnşallah seçimden sonra ilk yapacağım şey deprem bölgesine gitmek, onlarla sarılmak olacak” şeklinde konuştu.
Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı da fuarın açılışına renk katan Şoray’a günün anısına hediyeler verdi. 7 Mayıs’a kadar Merzifon Belediyesi Fuar Alanı’nda sürecek fuarda 100’den fazla yayınevi ve 200 şair, yazar ile ünlü isim yer alacak. İmza günleri ve konferanslar düzenlenecek.


Magazin 29.04.2023 17:10:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi