Turkcell Superonline abonelerinin internet hızı yükselecek

Turkcell Superonline abonelerinin internet hızı yükselecek

Turkcell Superonline abonelerinin internet hızı yükselecek

İSTANBUL - Turkcell, 30'uncu yıl dönümü kapsamında, fiber altyapısından faydalanan yaklaşık 2,3 milyon kullanıcısına sunduğu ev interneti hızını 1000 mbps'ye kadar çıkaracak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, fiber internet kullanan Turkcell Superonline aboneleri, herhangi bir başvuru yapmadan ve tarifeleri değişmeden 1-30 Eylül tarihlerinde 1000 mbps'ye varan yüksek hızlı internet deneyimi yaşayacak.

Hız yükseltme için Turkcell Superonline fiber abonelerinin herhangi bir işlem yapması gerekmeyecek. İnternet hızı 1 ay süreyle, ücretsiz şekilde tarife değişmeden altyapının desteklemesi durumunda 1000 mbps'ye kadar otomatik olarak yükselecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, altyapı yatırımlarıyla kullanıcılara en hızlı ve iyi internet deneyimini sunmak için çalıştıklarını vurguladı.

Koç, "Ülkemizin dijital geleceği için teknoloji ve altyapı yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. En ileri teknolojilerle güçlendirdiğimiz fiber altyapımız ile bugün 2,3 milyon kullanıcıya fiber internet hizmeti sağlıyoruz. 30'uncu yılımızda da teknoloji liderliğimizi sürdürerek Superonline'ın ışık hızındaki fiber internet deneyimini tüm kullanıcılarımıza yaşatacağız. Turkcell'in 30'uncu yılını müşterilerimizle birlikte kutlamaya devam edeceğiz."



Ekonomi 2.09.2024 12:16:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Batı Akdeniz'den 11 ayda 2 milyar 471 milyon dolarlık ihracat

2

Adana'da camide vatandaşlar siber dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirildi

3

Hatay'da iki aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

4

Osmaniye’de Başsavcı Arısoy ve Vali Yılmaz, HSK Heyetini Ağırladı

5

Burdur'da kaçak avcılık yapan 4 kişiye 40 bin lira ceza

6

Babacan Meridian projesi Gayrettepe'de yükseliyor

7

Sürat Kargo, kasım kampanyalarında günlük 900 bin gönderi teslim etti

8

Osmaniye’de beton mikseri uçuruma devrildi, sürücü yaralandı

9

Osmaniye'de 2 kişin öldüğü 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada

10

Hasanbeyli’de rezerv yapı alanında 70 işyeri, 68 konut ve 600 kişilik cami yükseliyor