MERSIN (AA) - Izmir'in Seferihisar ilçesi açiklarinda meydana gelen deprem sonrasi Mersin'in Mezitli ilçesinin üretici kadinlari yardim seferberligi baslatti.
Mezitli Belediye Baskani Neset Tarhan, yaptigi açiklamada, üretici kadinlarin tek yürek olarak Izmir'de yasanan aciyi paylastiklarini söyledi.
Toplumsal felaketlere duyarli bir yaklasim gösterilmesi gerektigini aktaran Tarhan, sunlari kaydetti:
"Türkiye'de ya da dünyanin baska yerinde de olsa deprem, sel gibi afetler ile saglik gibi baska nedenlerle ihtiyaci olan herkese yardimci olmamiz gerekiyor. Üretici kadinlarimizin bu yaklasimlari nedeniyle onur duyuyoruz. Bu yapmis olduklari örnek davranis herkese emsal teskil etmesini diliyorum. Tek yürek olmaya devam edelim ve elimizden gelen her türlü maddi ve manevi destegi verelim. Onlarin üzüntüsü bizim de üzüntümüz."