TÜRKİYE’NİN FARKLI ÜNİVERSİTELERDEN OSMANİYE’YE GELEN REKTÖRLERDEN BAŞKAN KADİR KARA’YA ZİYARET

TÜRKİYE’NİN FARKLI ÜNİVERSİTELERDEN OSMANİYE’YE GELEN REKTÖRLERDEN BAŞKAN KADİR KARA’YA ZİYARET

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı, 6. Rektörler Buluşması ve “Doğu Akdeniz ve Enerji Stratejileri” konulu konferans nedeniyle Osmaniye’ye gelen Türkiye’nin her bölgesinden üniversite rektörleri makamında ziyaret etti.

Ziyarette Osmaniye ile ilgili geniş bilgiler veren Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Ülkemizin farklı bölgelerinden gelen siz değerli rektörlerimizi şehrimizde misafir etmekten onur duyuyoruz. sizlerin kıymetli çalışmalarıyla yetişen yeni neslimizle ve gençlerimizle inşallah ülke olarak geleceğe daha iyi hazırlanacağımıza inanıyor, nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Doğan Karacoşkun, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaretlerine Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Dayangaç’ta eşlik etti.

6.REKTÖRLER BULUŞMASI İÇİN OSMANİYE’YE GELEN REKTÖRLER KENT MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi 6. Rektörler Buluşması kapsamında farklı üniversitelerden kente gelen rektörleri misafir etti.

Rektörler, Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi uzman rehberler eşliğinde ziyaretlerini gerçekleştirdi. Müze ve Osmaniye tarihi ile ilgili geniş bilgiler alan heyet, şor odasında dinlenerek sohbet ettiler.

Kent Müzesini çok beğendiklerini ifade eden rektörlerden oluşan heyet üyeleri; “Şehrin tarihini bugüne yansıtan ve nesiller boyu geleceğe de taşıyacak bu eser, şehir için olduğu kadar ülkemiz içinde önemli. Ziyaretimizde burayı her ziyaret eden vatandaşın kendinden bir parçayı mutlaka bulabileceğini gördük. Bizler böylesi güzel bir yapıyı Osmaniye’ye kazandırdıkları için ve bizleri makamında kabul edip şehir ile ilgili geniş bilgiler verdikleri için Belediye Başkanı Sayın Kadir Kara’ya çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandılar.



Osmaniye 28.01.2020 13:25:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti