TUTAP Yönetim Kurulu’ndan Vali Gürel’e ziyaret

TUTAP Yönetim Kurulu’ndan Vali Gürel’e ziyaret

TUTAP Yönetim Kurulu’ndan Vali Gürel’e ziyaret

Türkiye’nin özellikle yurtdışındaki tanıtımına katkı sağlayarak bu alanda projeler üretmeyi amaçlayan Turizm ve Tanıtma Platformu’nun (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız ve beraberindeki heyet, Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.
Ülke tanıtımına katkı sağlamak amaçlı projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Yıldız, bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında Vali Gürel’e bilgiler sunarak ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Fuat Gürel nazik ziyareti için TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaret TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız tarafından Vali Fuat Gürel’e “Türkiye’nin Kültür ve Turizm Elçileri” plaketinin takdimi ile sona erdi.


Güncel 9.07.2021 11:43:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi