Tutuk, “Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Tutuk, “Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Tutuk, “Yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Gerek evde sağlık gerekse kuaför ve berber hizmetleriyle her zaman yaşlıların yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Tutuk, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Gaziosmanpaşa Mahallesi Yalova Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (YASMEK) yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Tutuk’a, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de eşlik etti.
Tutuk, yaşlı vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmanın yanı sıra bazı hizmetleri de onlara sunduklarını belirterek, “Yalova Belediyesi olarak yaşlılarımızın her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Gerek evde sağlık gerekse kuaför ve berber hizmetimizi bir telefon ile onlara ulaştırıyoruz. Tüm büyüklerimizin gününü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.


Güncel 29.09.2022 16:14:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

2

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

3

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

4

Hatay'da fırtına etkili oluyor

5

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

6

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

7

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

8

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

9

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi