Tuzla’da dezavantajlı vatandaşlar için toplu iş görüşmesi düzenlendi

Tuzla’da dezavantajlı vatandaşlar için toplu iş görüşmesi düzenlendi

Tuzla’da dezavantajlı vatandaşlar için toplu iş görüşmesi düzenlendi

Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, çalışmak isteyen dezavantajlı vatandaşlara özel toplu iş görüşmesi düzenledi.
Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi, düzenlediği toplu iş görüşmeleri ile istihdam oluşturmaya devam ediyor. Kariyer ve İstihdam Fuarı’ndan esinlenerek belirli periyotlar halinde düzenlenen ve birçok farklı firmanın aynı anda görüşme gerçekleştirdikleri toplu iş görüşmelerinin yanı sıra dezavantajlı vatandaşlar için de iş görüşmeleri düzenleniyor. Bu çerçevede Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Gösteri Merkezi’nde dezavantajlı vatandaşlara özel toplu iş görüşmesi düzenlendi. 10 firmanın katıldığı toplu iş görüşmelerinde çalışmak isteyen dezavantajlı vatandaşlar, başvurmak istedikleri iş pozisyonu için ilgili firmanın insan kaynakları ile yüz yüze görüşme fırsatı yakaladı.
Özel bir firmada işe giriş uzmanı olarak çalışan Fatih Şeker, “Şirketimizin engelli kadrosunda yer alacak çalışma arkadaşımızı bulmak için buradayız. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.


Yurt Dünya 26.07.2022 14:48:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun Çayı'ndaki zorlu yıkama mesaisi başladı

2

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

3

Garanti BBVA CDP'den üç temada "A" alarak sürdürülebilirlikte küresel liderler arasına girdi

4

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı

5

Prof. Dr. Aziz Gül: İyi bal donar, endişe etmeyin

6

Polis, oltalama ve yatırım dolandırıcılığına karşı sanal devriyesini artırdı

7

Osmaniye’de safran yetiştiriciliğinden olumsu sonuçlar alınmaya başlandı

8

Adana'da ev ve iş yerinde 14 bin 182 uyuşturucu hap ele geçirildi

9

Antalya'da bir ev ve bahçesinden 2 kamyon çöp çıktı

10

Burdur'da kalorifer kazanının patlaması sonucu çıkan yangın söndürüldü