Üçlüklerin ardı arkası kesilmiyor

Üçlüklerin ardı arkası kesilmiyor

Üçlüklerin ardı arkası kesilmiyor

Bursa’nın İznik ilçesinde PTT Kargo çalışanının kolileri "basket atar" gibi kamyona fırlatması tepkiye yol açmış, firma çalışan ile yollarını ayırmıştı. Bu seferde aynı firmanın bir başka şube çalışanı kolileri basket atar gibi atarken görüntülendi.
İznik ilçesinde PTT Kargoda görevli bir kişinin kargo kamyonuna vatandaşlara ait kolileri "basket atar gibi" fırlatarak attığı o anlar vatandaşlar tarafından kayda alındı. Sosyal medyada "kargocudan müthiş üçlükler" olarak yayılan görüntülerin altına yorum yapan vatandaşlar isyan etti. Bu görüntülerin ardından aynı kargo şirketinin bu sefer Orhangazi Şubesi’nde bir başka çalışanı aynı şekilde içerisinde ne olduğu bilinmeyen kargo kolilerini komyon ve hafif ticari araca basket atar gibi fırlatırken görüntülendi. Ticari aracın bagaj kısmından kolileri fırlatan çalışan kolileri sürücü mahaline ön torpido kısmına kadar göndermeyi başardı.
Kargoları zarar gördüğü için PTT Kargo hakkında şikayette bulunan vatandaşlar bu görüntülerin altına da çok sayıda şikayet yorumu yaptı.


Yurt Dünya 8.08.2020 14:58:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor