Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde anasınıfı ve ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Uçurtmalar Erzincan semalarını süsledi.
Çağlayan Beldesi Çayır mevkiinde Çağlayan İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen uçurtma şenliğinde güneşli bir havada çocuklar uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Doyasıya eğlenen çocuklara ebeveynleri ve öğretmenleri eşlik etti. Çayırlık alanda güle oymaya etkinliğin tadını çıkaran çocukların uçurduğu uçurtmalar Erzincan semalarını süsledi.
Çocukların güzel bir gün yaşadıklarını ifade eden Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Çelik, “Hava münasebeti nedeniyle bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bugün kutlayabildik. Kutlamamız dahilinde 6 şubatta yaşanan deprem nedeniyle eğlenceye fazla yer veremedik. Buruk geçti törenimiz. Bunu bir nebze atlatabilmek için törenimize uçurtma şenliğimizi ekledik. Törenimizi okulda yaptıktan sonra çocuklarımızla buraya Çayırlı mevkii ye geldik. Uçurtmalarımızı çocuklarımız öğretmenleriyle birlikte yaptılar. Çocuklarımız uçurtmalarını uçuruyorlar. Güzel vakit geçiriyorlar” dedi.


Yurt Dünya 26.04.2023 08:53:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı