Uğur’da 54. yıl gururu

Uğur’da 54. yıl gururu

Uğur’da 54. yıl gururu

Başarı geleneğinden ödün vermeden, kaliteli eğitimi Türkiye’nin 52 ilindeki 112 okulunda ve 127 kurs merkezinde 85 bin öğrencisiyle sürdüren Uğur Okulları 54. yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.
İstanbul’da 26 Kasım 1968’de ilk dersini vererek eğitim serüvenine başlayan Uğur, bugün Türkiye’nin 52 ilindeki 112 okulunda ve 127 kurs merkezinde eğitim veriyor.
54 yıldır eğitim sektörünün önde gelen aktörlerinden olan Uğur Okulları, çocuklarının iyi eğitim almasını isteyen velilerin, başarılı olmak isteyen öğrencilerin, mesleklerini profesyonelce icra etmek isteyen öğretmenlerin ve diğer eğitim paydaşlarının ‘güvenilir limanı’ oldu.

DNA’mızda başarı var
Yarım asrı aşkın deneyim, vizyon ve geçmişi olan Uğur markasının, BAU Global Başkanı Sayın Enver Yücel’in başarı hikayesi olduğunu söyleyen Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek “Laleli’de 3 odalı bir dershane olarak eğitim hayatına başlayan Uğur markası bugün; 4 kıtada, 9 ülkede, 6 üniversitesi, 6 dil okulu ve tüm kademelerde eğitim veren okulları bulunan BAU Global eğitim ağına dönüşmüştür. Avrupa’nın en büyük eğitim kurumu olan BAU Global çatısı altında buluşan öğrencilerimizin, dünyanın dört bir yanında bulunan okullarda eğitim ayrıcalıkları bulunuyor. Bu çatının altında öğrencilerimizi bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Kurumumuzun DNA’sında çok çalışmak ve başarmak ilkeleri var. Her zaman bir adım ötesini görebilen, uluslararası eğitim sistemini analiz ederek en iyi yöntemleri Türkiye’ye hızlıca adapte eden Sayın Enver Yücel’in lider bakış açısı kurumumuzun marka algısını her geçen gün biraz daha pekiştiriyor” diye konuştu.


Güncel 25.11.2021 09:26:21 0
Anahtar Kelimeler: uğur’da 54. yıl gururu

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü