Uğurludağ’ın Ankara’ya ulaşımını rahatlatacak çalışma

Uğurludağ’ın Ankara’ya ulaşımını rahatlatacak çalışma

Uğurludağ’ın Ankara’ya ulaşımını rahatlatacak çalışma

Çorum’un Uğurludağ ilçesinin Ankara’ya bağlantısını sağlayan Ambarcı yolunda başlatılan yol yapım çalışmaları devam ediyor.
AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, Ambarcı grup yolunda yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi. Kavuncu, çalışmalar hakkında İl Özel idaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak’tan bilgi aldı.
Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Ambarcı yolunun yapımının hem ilçe, hem de ilçeye bağlı köyler için elzem olduğunu belirterek, yolun tamamlanmasıyla birlikte Ankara-Çankırı bağlantılarının daha da kısalacağını söyledi.
AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, 3.6 kilometre uzunluğundaki yolun 420 bin liraya mal olacağını belirterek, bu sezon birinci kat sathi asfalt kaplamasının yapılacağını belirtti.
Yolun medeniyet olduğunu dile getiren Kavuncu, her alanda olduğu gibi ulaşımda da büyük projelere imza atıldığını ifade etti.
Kavuncu, yolun yapılmasıyla birlikte Uğurludağlıların İskilip, Bayat, Çankırı, Ankara bağlantıları en kısa yoldan gerçekleştireceğini ifade ederek, bölge halkının rahat, güvenli, verimli bir ulaşım imkanına kavuşacağını sözlerine ekledi.


Güncel 31.05.2020 07:45:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yolcu otobüsü tıra çarptı

2

Okul kaygısı ve stres çocuklarda karın ağrısına neden olabiliyor

3

OSMANİYE’DE YOLCU OTOBÜSÜ TIR’A ÇARPTI: 7 ÖLÜ, 11 YARALI

4

Adana'da sahte ilaç ürettikleri iddiasıyla 6 zanlı tutuklandı

5

Mersin'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Adana'da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı

7

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

8

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

9

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

10

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak