Ukrayna'nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov'dan AA'ya ziyaret:

Ukrayna

Ukrayna'nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov'dan AA'ya ziyaret:

ANTALYA - Ukrayna'nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov, AA'nın doğru, hızlı ve tarafsız haberciliğini Manavgat ve Muğla'daki orman yangınlarında bir kez daha gösterdiğini belirterek, içeriği dolu haberleri ve zengin görseliyle tüm dünyayı bilgilendirdiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Rustamov, burada ajansın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarıyla mücadeleyi ve gelişmeleri AA'dan takip ettiklerini belirten Rustamov, "AA doğru, hızlı ve tarafsız haberciliğini bu yangınlarda bir kez daha göstermiş oldu. İçeriği dolu haberleri ve zengin görseliyle tüm dünyayı bilgilendiriyor. Türkiye'deki orman yangınlarını yakından takip ediyoruz. Bir an önce söndürülmesini temenni ediyoruz. Ukrayna her zaman Türkiye'nin yanında olacaktır." diye konuştu.

Yıldırım, Rustamov'a AA'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan "Türkiye'de ve Dünyada 100 Yıl" isimli kitabını hediye etti.



Bölgeden 5.08.2021 15:02:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi