Uludağ yolundaki kaçak villa yıkıldı

Uludağ yolundaki kaçak villa yıkıldı

Uludağ yolundaki kaçak villa yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılara göz açtırmıyor. Uludağ Yolu üzerindeki sit alanına kaçak yollarla yapılan bir villa yerle bir edildi.
Kaçak yapılaşmaya karşı kararlı ve etkin bir mücadele ortaya koyan Osmangazi Belediyesi, imara uygun olmayan kaçak yapıları tespit ederek yıkımını gerçekleştiriyor. Demirkapı Mahallesi Uludağ Yolu Caddesi’nde kaçak villa yapıldığı ihbarını alan Osmangazi Belediyesi ekipleri hemen harekete geçti. Sit alanına kaçak olarak yapıldığı tespit edilen kaçak villanın yıkımı için harekete geçen Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, kaçak villayı yıkarak dakikalar içinde yerle bir etti. Yıkım esnasında polis ve zabıta ekipleri yıkılan kaçak villanın etrafında önlem aldı.
Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini vurguladı.


Güncel 5.04.2023 14:13:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

2

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

3

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

4

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

5

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

6

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı

7

Red Bull Basement 2026'nın yeni dönem başvuruları açıldı

8

Adana'da 2 kediyi kamyonetiyle ezen sürücü 1 ay barınakta çalışacak

9

FedEx, Türkiye üzerinden Asya Pasifik ile ABD'yi bağlayan haftada 5 uçuş başlattı

10

Sanal kumar bağımlısı 5 yıllık kabusundan Yeşilay sayesinde kurtuldu