Uludağ’da kayak sezonu açılıyor

Uludağ’da kayak sezonu açılıyor

Uludağ’da kayak sezonu açılıyor

Uludağ’da kar kalınlığının yarım metreye ulaşmasının ardından 1 ve 2. yerleşim bölgelerinde, 300 metre ila bin 980 metre uzunluklardaki 20 kayak pistinde her türlü kış sporu yapılabilecek.
Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ’da pistlerdeki kar kalınlığı kayak ve snowboard yapılacak seviyeye ulaştı. Yoğun yağışla beyaza bürünen Uludağ’daki 1 ve 2. yerleşim bölgelerinde 300 metre ila bin 980 metre uzunluklardaki 20 kayak pistinde her türlü kış sporu önümüzdeki günlerden itibaren yapılabilecek.
Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı Yahya Usta, "Güzel kar yağışı var. Uludağ’da kar yağışı başladığı zaman devamı da gelir. Kayak merkezlerinde konaklayan turistler için yasakların kalkması bizleri çok sevindirdi. Umarım en kısa sürede korona virüsten de kurtulup herkese açılır" dedi.


Güncel 15.01.2021 15:51:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

3

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

4

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

5

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

6

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

7

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

9

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

10

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi