Uludağ’ın seyircileri

Uludağ’ın seyircileri

Uludağ’ın seyircileri

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’a kayak yapanları izlemeye gelenler de var. Günübirlik zirveye çıkan tatilcilerin en büyük keyfi ise kayak ve snowboard yapanları izlemek.
Kış sezonunda çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan Uludağ’da kar kalınlığının 60 santimetreye bulmasıyla yoğunluk arttı. Pistler yerli ve yabancı turistlerle doldu. Tatilcilerin büyük çoğunluğu pistlerde kayak yapıp stres atarken; bazıları ise kayak ve snowboard yapanları izlemek için geliyor. Pistlerde gezip kayak yapanları izleyen günübirlikçiler bu durumun büyük keyif verdiğini belirtiyor. Pistlerde gezip kayak yapanları izleyen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirip Uludağ’dan ayrılıyor.
Uludağ’a kayak yapanları izlemeye geldiklerini ifade eden günübirlikçiler "Uludağ’a gezmeye geldik. Burası çok güzel. Pistlerde bir yandan kahvemizi yudumlarken kayak yapanları izliyoruz. İzlemek de çok keyifli, burada insan görmeye geldik. Burası çok güzel, herkesin gelmesi lazım. Kayak yapanları izlemek çok keyifli" dedi.


Güncel 16.01.2022 10:53:17 0
Anahtar Kelimeler: uludağ’ın seyircileri

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

2

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

4

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

5

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

6

Koçfinans 30 yaşında

7

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

8

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

9

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

10

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak