Ulus Dağı’nda mahsur kaldı, off-roadçılar karları aşıp yardıma koştu

Ulus Dağı’nda mahsur kaldı, off-roadçılar karları aşıp yardıma koştu

Ulus Dağı’nda mahsur kaldı, off-roadçılar karları aşıp yardıma koştu

Balıkesir’de kar kalınlığının yaklaşık 2 metreyi bulduğu Ulus Dağı’nda mahsur kalan off-roadçının yardımına diğer off-road ekipleri koştu.
TRT verici istasyonuna da ulaşım hizmeti veren Sındırgı Offroad Kulübü üyesi İsmail Karataş, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bulunan 1974 rakımlı Ulus Dağı’nın zirvesinde mahsur kaldı. Arkadaşlarından yardım isteyen Karataş’ın imdadına kardeşi Salih Karataş koştu. Yola çıkan Salih Karataş, “Sındırgı off-road ekibi olarak 1974 rakımlı Ulus Dağı’na İsmail Karataş’ı kurtarmaya gidiyoruz” dedi.
Off-road araçları ile zorlu bir yolculuk sonrasında zirveye ulaşan ekip, karla kaplı diğer aracı kurtaramadı. Sürgün yapması ve havanın kararması ile geceyi Ulus Dağı’nda geçiren ekip, sabah saatlerinde iki aracı da kurtararak merkeze geldi.


Güncel 17.03.2022 12:23:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

2

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

3

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

8

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

9

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

10

Futbol: Trendyol Süper Lig