UMESKO'dan Reyhanlı'daki çocuklara ayakkabı yardımı

UMESKO

UMESKO'dan Reyhanlı'daki çocuklara ayakkabı yardımı

ANTALYA (AA) - Kumluca'da, Uluslararası Mucizevi Eller ve Sosyal Yardım Kooperatifi (UMESKO) tarafından hayırseverlerden toplanan ayakkabılar, Reyhanlı'daki maddi durumu iyi olmayan çocuklara gönderildi.

Merkezi Kumluca'da bulunan UMESKO'nun başkanı Sebile Şavkar AA muhabirine yaptığı açıklamada, yardımseverler tarafından koopertife bağlışlanan 150 çift çocuk ayakkabısını Reyhanlı'daki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak üzere yola çıkardıklarını söyledi.

Daha önce yaz aylarında Reyhanlı'daki ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda ulunduklarını hatırlatan Şavkar, "Koopertifimizle ile birlikte hareket eden gönüllerimiz, yaz aylarında yardım yaptığımız çocukların kışlık ayakkabı ihtiyacı olduğunu bildirdiler. Bu durumu belgelemelerini istedik. Bize Reyhanlı'da kamplarda kalan çocuklardan fotoğraflar gönderdiler. Kooperatifimiz olarak çok kısa sürede organizasyon yaparak ilk etapta hayırseverlerden topladığımız 150 çift çocuk ayakkabısını Reyhanlı'ya ulaştırmak üzere yola çıkarttık." dedi.

Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahiplerine yardımları sürdüreceklerini ifade eden Şavkar, özellikle çocuklar için yapılan yardımlar konusunda kendilerine destek veren hayırseverlere teşekkür etti.



Yurt Dünya 30.12.2020 16:09:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de Modern Kütüphane Projesi Hayata Geçiyor

2

Komutanlardan Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneğine ziyaret

3

Adana'da Türk Ticaret Bankası Çukurova Şubesi'nin açılışı yapıldı

4

Sabancı 9 şirketiyle CDP'nin "Global A Listesi"nde yer aldı

5

Allianz Türkiye, TSB raporunda "en hızlı hasar ödemesi" ile zirvede

6

Beşiktaş gönüllülerinden Hatay'da depremzede öğrencilere forma

7

Antalya'da kuyumculara yönelik yetki belgesi denetimi yapıldı

8

Antalya'da eşini öldüren sanığa müebbet hapis

9

İş Bankası ve Türk Telekom desteğiyle ortaokullara yazılım eğitimi

10

Adana 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı