Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot övgüsü

Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot  övgüsü

Umman Müftüsü Al Khalili’den, Fransız ürünlerine karşı boykot övgüsü

Umman Müftüsü Ahmed bin Hamad Al Khalili, Fransa’nın İslam karşıtı ifadeleri ve tutumu nedeniyle başlayan Fransız ürünlerine karşı boykotu övdü.
Fransa’nı İslam karşıtı tutumu üzerine gerilim devam ederken Katar, Kuveyt, Yemen ve Pakistan gibi pek çok Müslüman ülkede Fransız ürünleri boykot ediliyor. Umman Müftüsü Ahmed bin Hamad Al Khalili de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fransız ürünlerine karşı boykotu övdü. Al Khalili’nin yazdığı paylaşımda ”İslam karşıtı hakaret edenlerin tüm ürünlerini boykota devam etmeye çağırıyorum. İslam’a ve Hz. Muhammed’e duyulan hislere saygısızlık ettiler“ ifadelerini kullandı.
Müslüman ülkelerin artık bağımsız ve güçlü bir ekonomi oluşturması gerektiğini kaydeden Al Khalili, ”Müslümanların sermayelerini, İslam’a saldıran kişilerin yönettiği ekonomik kurumlardan çekmesi lazım. Müslümanların, ekonomide tam bağımsızlık için çabalamaları gerektiğini düşünüyorum”ifadelerini sözlerine ekledi.


Güncel 27.10.2020 11:33:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

2

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

3

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

4

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

5

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

6

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

7

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

8

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

9

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

10

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor