Ümraniye’de antika saat hırsızlığı

Ümraniye’de antika saat hırsızlığı

Ümraniye’de antika saat hırsızlığı

Ümraniye’de bir eve girerek değerli 6 adet tespih ve antika köstekli saat çalan hırsızlık şüphelisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 31 Temmuz’da Ümraniye Esenevler Mahallesi’ndeki bir evden değerli 6 adet tespih ve antika köstekli saatin çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Hırsızlık olayına ilişkin çalışma başlatan ekipler, söz konusu adresin güvenlik kamera görüntülerini detaylı bir şekilde inceledi. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslardan birinin E.C.H. olduğu belirlendi.
Kimliği tespit edilen şüpheli şahıs 1 Ağustos’ta Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan sorgulamasında benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu tespit edildi. Şüpheli E.C.H., “evden hırsızlık” suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Öte yandan, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin evin penceresini açmaya zorladığı, bir süre sonra ev sahibinin geldiği ve eve giren hırsızın camdan çıkarak kaçtığı görülüyor.


Yurt Dünya 6.08.2022 11:44:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da oteller yılbaşına hazır

2

Sardunyanın yerli çeşitleri geliştirilerek sektöre kazandırılacak

3

Hippoterapi, özel gereksinimli bireylerin rehabilitasyonuna destek sağlıyor

4

Yılbaşı öncesinde çiçekçilerde hareketlilik yaşanıyor

5

Adana'da özel gereksinimli bireyler atıkları ekonomiye kazandırarak gelir elde ediyor

6

Tarihi konak, Burdur'un ilk milletvekili Mehmet Akif Ersoy’un yaşamına ışık tutuyor

7

Anamur'da koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Deniz Portföy, Çağla GSYF'yi hayata geçirdi

9

Mersin'de belediye çalışanının bulduğu para ve kimlik sahibine teslim edildi

10

Antalya'da çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü