Un fabrikası çatısında yüzlerce güvercini besliyorlar

Un fabrikası çatısında yüzlerce güvercini besliyorlar

Un fabrikası çatısında yüzlerce güvercini besliyorlar

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde soğuk ve karlı havada aç kalan yüzlerce güvercin, bir un fabrikasının çatısında yemlenerek karınlarını doyuruyor.
Yozgat’ta etkili olan kar yağışı sonrası arazilerin karla kaplanması nedeniyle beslenmekte güçlük çeken yaban güvercinleri, bir un fabrikasının çatısında toplanarak karınlarını doyuruyor. Yüzlerce güvercinin aç kalmasını istemeyen fabrika sahibi ve çalışanları da ayrıca kuşların her gün düzenli olarak beslenmesini yapıyor ve kuşlara buğday serpiyor. Öte yandan, birlikte hareket eden yaban güvercinleri, izleyenlere görsel şölen sunuyor.
Her sene kış aylarında yüzlerce güvercinin yemlenmek için fabrika çatısına geldiğini söyleyen un fabrikası sahibi Yahya Bozdemir, “Her sene kışın güvercinler geliyor buğdayları yiyor, silolarımız dışarıda olduğu için binlerce güvercin geliyor, bu da bizi mutlu ediyor. Dışarıya biz de bilerek buğdayları koyuyoruz kuşlar soğuk kış günlerinde faydalansın diye, ayrıca her gün fabrika çalışanlarımızla birlikte güvercinleri besliyoruz” dedi.


Güncel 20.02.2022 11:37:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"

2

Osmaniye’de çiftçilere 61 bin 106 adet sertifikalı zeytin fidanı dağıtıldı

3

Jandarmadan öğrencilere mesleki tanıtım ve şehit ailesine ziyaret

4

Mersin'de sigara kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

5

Osmaniye’de 89 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

6

Osmaniye’de 35 yıllık öğretmen Eray Akdağ’a duygusal veda

7

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

8

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

9

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

10

Mersin'de rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki 3 araca zarar verdi