Ünal Yalçın unutulmadı

Ünal Yalçın unutulmadı

Ünal Yalçın unutulmadı

Eskişehir Büyükderespor Kulübü Kurucu Başkanı Ünal Yalçın, vefatının 3. yılında yapılan program ve etkinliklerle anıldı.
Merhum Ünal Yalçın’ı anma etkinlikleri Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu salonunda yapıldı. Gökmeydanspor kick boks branşı sporcuları arasında müsabakalar yapılarak başarılı sporculara merhumun resmi olan madalyalar verilerek başlandı.
İkinci etkinlik Gökmeydanspor Futbol Okulu U12 sporcularının arasında düzenlenen üçlü turnuva ile oldu. Turnuva sonunda tertip komitesi tarafından yine Ünal Yalçın ismine yapılmış madalyalar taktım edildi.
Üçüncü etkinlik ise Asri mezarlığındaki kabri başında okunan Kur’an-i Kerim tilaveti ve dua ile yapıldı. Yağışlı havaya rağmen yapılan program sonrası teşekkür konuşması yapan anma komisyonu başkanı ve aynı zamanda kızı olan Aleyna Yalçın, "Her geçen gün daha da özlediğimiz canım babamız Ünal Yalçın’ı özlem ve rahmetle anıyoruz, mekanı cennet olsun. Anma etkinliğimize destek olan herkese anma komisyonumuz ve ailemiz adına çok teşekkür ederiz” dedi.


Spor 6.04.2023 14:13:01 0
Anahtar Kelimeler: ünal yalçın unutulmadı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi