Üniversite ile Ziraat Odası ortak proje yapacak

Üniversite ile Ziraat Odası ortak proje yapacak

Üniversite ile Ziraat Odası ortak proje yapacak

Kilis Ziraat Odası Başkanı İbrahim Kara, 7 Aralık Üniversitesi Mustafa Doğan Karacoşkun’la bir araya gelerek, yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulundular.
Kilis Ziraat Odası başkanlığına kısa süre önce seçilen İbrahim Kara, Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamında bir araya geldi. Kilis Ziraat Odası Genel Sekreteri Ümit Deli, Yönetim Kurulu Üyeleri Habip Kara ve Musa Kara’nın da İbrahim Kara’ya eşlik ettiği görüşmede Ziraat Odası tarafından yürütülen projelerden bahsedildi.
Özellikle susuz tarım ve fide yetiştiriciliği konusunda 7 Aralık Üniversitesi ile ortak yürütülebilecek projeler üzerinde durulan görüşmenin sonunda Rektör Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İbrahim Kara, Ümit Deli, Habip Kara ve Musa Kara’ya teşekkür etti.


Güncel 8.09.2021 12:16:42 0

İlginizi Çekebilir

1

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

2

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

3

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

4

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

6

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

7

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

8

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

9

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

10

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi