Üniversite’de Tıp ve Diş Hekimliği hariç ders başı bir hafta ertelendi

Üniversite’de Tıp ve Diş Hekimliği hariç ders başı bir hafta ertelendi

Üniversite’de Tıp ve Diş Hekimliği hariç ders başı bir hafta ertelendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde daha önce 20 Eylül olarak açıklanan eğitim ve öğretim yılı başlangıcı Tıp ve Diş Hekimliği bölümleri hariç bir hafta ertelendi.
MSKÜ Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri 20 Eylül’de ders başı yaparken, bu bölümlerin dışındaki tüm bölümlerde ders başı bir hafta ertelenerek ders başı yapılacak tarih 27 Eylül olarak belirlendi.
Erteleme ile ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda, “Üniversitemize yeni kayıt olan ve mevcut öğrencilerimizin KYK yurt müracaatlarına ilişkin yerleştirme takvimi doğrultusunda yaşanması muhtemel barınma sorunları göz önünde bulundurularak Üniversitemiz akademik takviminde 20 Eylül 2021 olarak ilan edilen derslerin başlama tarihi Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri hariç Üniversitemizin diğer tüm birimlerinde bir hafta ertelenerek 27 Eylül 2021 olarak edğiştirilmiştir” denildi.


Güncel 11.09.2021 11:11:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi