Üniversiteye 2020 yılı mekanda erişebilirlik ödülü aldı

Üniversiteye 2020 yılı mekanda erişebilirlik ödülü aldı

Üniversiteye 2020 yılı mekanda erişebilirlik ödülü aldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek okulu “Engelsiz Üniversite Bayrak Ödülleri”ne layık görüldü.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Yüksek Öğretim Kurumunun (YÖK) üniversitelerin kampüs sınırları içerisinde engelli bireylere yönelik yapılan çalışmalarını değerlendirerek, belli kriterler çerçevesinde başarılı olan üniversitelere verdiği “Engelsiz Üniversite Bayrak Ödülleri”ne bu yıl 7 Aralık Üniversitesi layık görüldü.
Kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve engelli bireyler için yapılan başarılı çalışmaları ödüllendirmek adına düzenlenen organizasyonda Üniversitemiz, “2020 Yılı Mekanda Erişebilirlik Ödülü” (Turuncu Bayrak) aldı.
Bu organizasyonla yükseköğretim kurumlarındaki engelli bireylerin mekanlara, eğitsel olanaklara, sosyal-kültürel etkinliklere erişimleri konusunda iyi uygulamaları özendirmek ve yaygınlaştırmak amaçlanıyor.


Güncel 25.06.2020 14:49:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

3

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

4

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

5

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

6

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

7

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

8

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı

9

Setur Marinaları Göcek'te iki marinayı devraldı

10

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü