Ünlü ozanın eşi, ozandan 3 gün sonra vefat etti

Ünlü ozanın eşi, ozandan 3 gün sonra vefat etti

Ünlü ozanın eşi, ozandan 3 gün sonra vefat etti

Sivaslı ünlü halk ozanı Mehmet Ferhat (Garip Ferhat’ın) vefatında 3 gün sonra, kendisi gibi Covid-19 tedavi gören eşi Perihan Ferhat da vefat etti.
Halk arasında "Sen Sivas’ı seyret yar bende seni" olarak bilinen "Çıkalım Kaleye" türküsünün yazarı Sivaslı Halk Ozanı Mehmet Ferhat (Garip Ozan) üç gün önce Covid-19 tedavisi gördüğü hastane vefat etmişti. 65 yaşındaki Sivaslı Ünlü Halk Ozanı Mehmet Ferhat memleketi Sivas’ta 3 gün önce toprağa verildi.
Ferhat’ın kendisi gibi İstanbul’da bir hastanede Covid-19 tedavisi gören eşi Perihan Ferhat da (60) geçtiğimiz gece vefat etti. Eşi ile 3 gün arayla hayatını kaybeden Perihan Ferhat, Pazar günü Sivas’ta Ayyıldız camisinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.


Güncel 6.11.2021 13:15:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

3

Belen ilçesinde sis etkili oldu

4

Antakya ilçesinde inşaat şantiyesindeki çukura düşen işçi yaralandı

5

Hatay'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

6

Antalya-Isparta yolunda heyelan meydana geldi

7

Yeşilay, Isparta'da geçen yıl 27 bin kişiye ulaştı

8

GÜNCELLEME 2 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

9

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

10

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı