Ünlü rap sanatçısı Sefo Gazianteplileri coşturdu

Ünlü rap sanatçısı Sefo Gazianteplileri coşturdu

Ünlü rap sanatçısı Sefo Gazianteplileri coşturdu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sefo Konseri, gençlerin büyük ilgisini gördü. Ünlü rapçi sevilen şarkılarını Gazi şehirlilerle beraber söyledi.
Masal Parkı’nda düzenlenen konser öncesi sunucu Doğukan Alsay, 1 saatlik sahne şovuyla Gazianteplilere keyifli anlar yaşattı. Rapçi Sefo’nun sahneye gelmesiyle coşan izleyiciler “Bilmem mi?”, “Bonita”, “Affettim” başta olmak üzere sanatçının sevilen birçok şarkısını beraber seslendirdi. Konserde ayrıca Sefo, daha öncesinde düet yaptığı Revart’ı sahneye davet etti, beraber şarkılar söyledi.

İlk kez Gaziantep’te söyledi
Konserin sonlarında Sefo, Gazianteplilerin karşılaması ve gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten etkilendiğini dile getirerek teşekkür etti. Konserde sürpriz yapan ünlü rapçi 29 Nisan’da çıkacak yeni şarkısı “Tutsak”ı ilk defa bu sahnede seslendirdi.
Günün anısına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Oya Alpay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla beraber Sefo’ya çiçek ve kutnu kumaşından yapılmış ay yıldız motifli atkı verdi.


Güncel 24.04.2022 21:00:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da konteynerden hırsızlık yapan 4 zanlı gözaltına alındı

2

Dünyanın en iyi tatlısı seçilen Antakya künefesinin sırrı tescilli peynirinde saklı

3

Kumluca'da sebze ve sanayi atıkları için konteynerler konuldu

4

Penta Teknoloji 2024 ikinci Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

5

NetWork "Kürk Koleksiyonu"nu beğeniye sundu

6

Logo Yazılım ve Türkiye İş Bankası'ndan işletmelere "Fatura Finansmanı" hizmeti

7

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca atandı

8

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

9

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

10

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı