Üstü kirli diye ambulansa binmek istemeyen işçi yabancı uyruklu çıktı

Üstü kirli diye ambulansa binmek istemeyen işçi  yabancı uyruklu çıktı

Üstü kirli diye ambulansa binmek istemeyen işçi yabancı uyruklu çıktı

Gaziantep’te göçük altında kalarak yaralanan işçinin üstünün kirli olmasından dolayı ambulansa binmek istememesi yürek burkmuştu. Bakan Koca’nın paylaştığı 32 yaşındaki yabancı uyruklu işçi Avad İsa, İhlas Haber Ajansı’na konuştu.
O anların görüntüsünü paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İşçi kardeşimiz, Bu ambulans sizi almaya geliyor diye tertemiz” dedi.
Gaziantep’te ev inşaatında yaşanan göçüğün altında kalarak yaralanan işçinin üstünün kirli olmasından dolayı ambulansa binmek istemediği anların görüntüsü herkesi duygulandırmıştı. İşçinin bu hareketine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da duyarsız kalmadı. İşçinin yaralı haldeyken gösterdiği ambulans hassasiyeti izleyenleri duygulandırırken, Bakan Koca o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Koca, “Ambulansın hastadan kıymetli olduğu günleri unutun gitsin” ifadelerini kullandığı paylaşımında geçmişe atıf yaparken, 32 yaşındaki yabancı uyruklu Avad İsa isimli işçi, hassasiyetinden dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.
Avad İsa, “Biz İnşaatın üstündeydik. İnşaat çöktü ve bazı arkadaşlarım yaralandı. Çok şükür benim bir şeyim yoktu. Üstüm çamur, beton olmuştu. O an ambulans geldi ve benim binmemi istediler ancak üstüm kirli olduğu için binmek istemedim. Gösterdiği hassasiyetten dolayı Bakan Koca’ya çok teşekkür ederim. Ambulans, İtfaiye hepsi tam zamanında geldi. Allah herkesten razı olsun. Hastanede yapılan kontrolde bir şeyim olmadığını anlaşıldı. Çok şükür” diye konuştu.



Güncel 12.02.2022 17:03:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

2

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

3

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

4

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

5

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

6

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

7

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

8

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

9

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi

10

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor