UTEF Başkanlığına Güldane Kaya Kaçar yeniden seçildi

UTEF Başkanlığına Güldane Kaya Kaçar yeniden seçildi

UTEF Başkanlığına Güldane Kaya Kaçar yeniden seçildi

ANTALYA - Antalya'da düzenlenen Uluslararası Tüm Engelliler, Yaşlılar ve Kimsesizler Federasyonu (UTEF) 5. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Güldane Kaya Kaçar güven tazeledi.

Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurul, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, federasyon üyeleri, gönüllüler ve siyasi parti mensuplarının katılımıyla yapıldı.

Genel kurulda yapılan seçimde delegelerin büyük çoğunluğunun desteğini alan mevcut başkan Güldane Kaya Kaçar, UTEF Başkanlığına yeniden seçildi.

Görev süresi boyunca ihtiyaç sahibi engellilere, yaşlılara ve kimsesizlere yönelik projeleriyle dikkati çeken Kaçar'ın yürüttüğü çalışmalar federasyon üyeleri ve katılımcılardan takdir topladı.

Kaçar, yaptığı konuşmada, UTEF çatısı altında yardıma muhtaç olan herkese ulaşmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Bunun bir bayrak yarışı değil, gönül seferberliği olduğunu vurgulayan Kaçar, "Hep birlikte daha fazla insana umut olmayı sürdüreceğiz. Burada gördüğümüz ilgi ve destek, doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Hep birlikte, daha büyük projelere imza atacağımıza inancım tam." diye konuştu.



Yurt Dünya 29.05.2025 16:18:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu