Üvey annesine kezzap döken genç tutuklandı

Üvey annesine kezzap döken genç tutuklandı

Üvey annesine kezzap döken genç tutuklandı

Adana’da üvey annesinin üzerine kezzap dökerek ağır bir şekilde yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, olay, 31 Ekim Pazartesi merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Nazmiye Sisli (43), 12 yıl önce Abdülkerim Arık ile evlendi. Abdülkerim Arık’ın daha önceki evliliğinden dünyaya gelen ve o zaman 9 yaşında olan oğlu Bilal Arık’ı (21) Nazmiye Sisli büyüttü. Ancak Nazmiye Sisli, bundan 2 yıl önce eşinden boşandı. Üvey oğlu da babasıyla birlikte kalmaya başladı. Ancak 31 Ekim günü Bilal Arık üvey annesinin evine geldi. Bilal Arık zili çaldı. Anne kapıyı açar açmaz üvey oğlu Bilal Arık, Nazmiye Sisli’in üzerine kezzap dökerek kaçtı. Nazmiye Sisli’nin yüzünde, sırtında, bacağında ve boğazında ciddi şekilde yanıklar oluştu. Nazmiye Sisli’nin annesinin ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralanan kadını Adana Şehir Hastanesine kaldırdı.
Yaralanan Nazmiye Sisli, üvey oğlunun kendisinin kimseyle evlenmemesi için üzerine kezzap döktüğünü öne sürdü.
Nazmiye Sisli’nin şikayeti üzerine polis, Bilal Arık’ı yakalama çalışmaları başlattı. Yakalanan Bilal Arık, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Arık çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 13.11.2022 11:22:58 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Oğlunun vasiyetini yerine getirerek torunlarına anne baba oldular

2

Türk Telekom ‎"Erişilebilir Tiyatro" projesine Fındıkkıran balesini dahil etti

3

Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ballı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş yetiştiricisi devlet desteğiyle üretime döndü

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede mimar, çocukluğunun geçtiği mahalleyi yeniden inşa ediyor

6

Mersinli lise öğrencisinin kaleme aldığı ilk kitabı tanıtıldı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde sağlık altyapısı zarar gören Hatay'ın her ilçesine devlet hastanesi kazandırıldı

8

Türkiye'den 2025'te 83 ülkeye çiçek ihracatı yapıldı

9

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

10

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu