Uyuşturucu Tacirlerinin Uyanıklığı Polise Sökmüyor

Uyuşturucu Tacirlerinin Uyanıklığı Polise Sökmüyor

Osmaniye’de polisin uyuşturucu madde kullanıcılarına ve satıcılarına yönelik düzenlediği 16 ayrı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı

Osmaniye’de polisin uyuşturucu madde kullanıcılarına ve satıcılarına yönelik düzenlediği 16 ayrı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Bir ikamette yapılan aramada ise gözlük kutusu içerisinden hassas terazi ve satış hazır vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 22 - 27 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu madde ticareti yapanlara ve kullanıcılarına  yönelik 16 ayrı operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda, dağıtım ağından sorumlu elebaşınında aralarında olduğu 20 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Hassas burunlu narkotik köpek ile birlikte araçlarda, şahısların üzerlerinde ve ikametlere yapılan aramalarda ise 777.97 gram eroin, 322.88 gram Metamfetamin, 26.96 gram Bonzai, 15 adet Sentetik Ecza hap, 2.88 gram esrar, 4 adet hassas terazi, 39 bin 950 TL para, 200 dolar para ve 3 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. 

Aramalar sırasında, gözlük kutusu içerisinden, hassas terazi ve folyoya sarılı satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Diğer şüpheliler hakkında ise adli işlem başlatıldı.



Osmaniye 29.01.2024 14:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi