Vali Ali Çelik, deprem bölgesinde gönülleri fethetti

Vali Ali Çelik, deprem bölgesinde gönülleri fethetti

Vali Ali Çelik, deprem bölgesinde gönülleri fethetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok yıkıma uğrattığı illerden Hatay’da depremin ardından koordinatör olarak görevlendirilen Kütahya Valisi Ali Çelik, Ramazan Bayramı’nı da ailesiyle Hatay’da karşıladı.
Hatay’da eşi Neziha Çelik ve çocuklarıyla birlikte bayramı depremzedelerle geçiren Vali Ali Çelik, Hataylıların gönlünü fethetti.
Bayramın birinci ve ikinci günü bölgedeki çadır kentleri ve konteyner kentleri ziyaret eden Vali Çelik, depremzedelerin bayramını tebrik etti, çocuklara oyuncaklar hediye etti.
Ziyaretleri boyunca vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek not alan Vali Çelik, sorunların çözümü için imkanlar dahilinde gerekenin yapılacağını söyledi.
Sosyal medya hesabından ziyaretlerine ilişkin paylaşım yapan Vali Çelik, “Geçici barınma merkezlerinde ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızla bayramlaştık; acımızı paylaştık; birbirimize gönlümüzü açtık. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Rabbim kardeşlik içinde nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.


Güncel 23.04.2023 09:38:24 0

İlginizi Çekebilir

1

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

2

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

3

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

4

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

5

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

6

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

8

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

9

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

10

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı