Vali Bilmez LGS birincilerini ödüllendirdi

Vali Bilmez LGS birincilerini ödüllendirdi

Vali Bilmez LGS birincilerini ödüllendirdi

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye birincisi olan Vanlı iki öğrenciyi kabul ederek ödüllendirdi.
LGS sınavında sorularının tamamını doğru cevaplayıp 500 puan alarak Türkiye’deki 97 birinci öğrenci arasına Özalp nüfusuna kayıtlı Özalp Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hakan Şakar ve İpekyolu Bil Koleji öğrencisi Yusuf Enes Yolcudağ da girdi.
Vali Mehmet Emin Bilmez, büyük başarı elde eden Türkiye birincisi Hakan Şakar ve Yusuf Enes Yolcudağ’ı Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte kabul ederek kutladı. Öğrencilerin gayretlerinin karşılığını aldığını söyleyen Vali Bilmez, “Türkiye’de Van’ın sesi, gururu oldunuz. İnşallah dünyada da Aziz Sancar gibi Türkiye’nin sesi olacaksınız. İyi beyinler olacak ve yaşamınızla örnek teşkil edeceksiniz. İnşallah sizi daha iyi yerlerde göreceğiz. Ancak bir yerlere gelirken, ülkemizi, ailemizi, coğrafyamızı asla unutmayacağız” dedi.
Program, Vali Mehmet Emin Bilmez’in LGS birincisi öğrencileri ödüllendirip fotoğraf çekimiyle son buldu.


Güncel 2.07.2021 16:57:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

2

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

4

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

5

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

6

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu

7

Antalya'da Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

9

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okay Çelik oldu

10

Antalya'da hortumun zarar verdiği ormanlık alan havadan görüntülendi