Vali Coş, Ceyhan`da Açılışlar Gerçekleştirdi

Vali Coş, Ceyhan`da Açılışlar Gerçekleştirdi

Adana`nın Ceyhan İlçesi`nde işadamı Kasım Garipoğlu tarafından yaptırılan Kız Meslek Lisesi ve Kız Öğrenci Yurdu`nun açılışları Adana Valisi H. Avni Coş`un katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Civantayak Mahallesi`ndeki 28 derslikli Av. Kasım Garipoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Cumhuriyet Mahallesi`ndeki 300 kişilik Kasım Garipoğlu Kız Öğrenci Yurdu`nun açılışlarını gerçekleştiren Adana Valisi Hüseyin Avni Coş; ?yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi yetişmelerine katkı sunacak bu eğitim kurumlarını yapan Sayın Kasım Garipoğlu?na teşekkür ediyoruz" dedi.

Kasım Garipoğlu ise; ``doğup büyüdüğüm bu ilçeye bir şeyler yaptırabiliyorsam ne mutlu bana. Bundan sonra da eğitim alanında elimden ne gelirse yardımcı olacağım`` diye konuştu.

Açılış törenlerine Vali Coş`un yanısıra, Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, hayırsever işadamı Kasım Garipoğlu, eşi Sakine Garipoğlu, Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda Ceyhanlı vatandaş katıldı.

Açılışlara Ceyhanlı`lar yoğun ilgi gösterirken, kız yurdundaki öğrencilerin de Vali Coş ve işadamı Garipoğlu`na sevgi gösterilerinde bulunduğu gözlemlendi.



Güncel 25.10.2016 05:23:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi