Vali Demirtaş: “Kırsal mahallelerde asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyoruz”

Vali Demirtaş: “Kırsal mahallelerde asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyoruz”

Vali Demirtaş: “Kırsal mahallelerde asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyoruz”

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinledi.
Vali Demirtaş, Valilik Dara toplantı salonunda Mardin Muhtarlar Federasyon Başkanı Mehmet Nas, Mardin Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bakay ve beraberlerindeki Artuklu, Midyat, Kızıltepe, Dargeçit, Derik, Yeşilli ve Nusaybin ilçelerinde görevli merkez ile kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Muhtarların taleplerini dinleyerek, çözüm konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını dile getiren Vali Demirtaş, muhtarların taleplerini tek tek dinleyerek notlar aldı.
2022 yılında yapılması planlanan projelere değinen Vali Demirtaş, 2022 yılının yatırım yılı olarak belirlediklerini anımsatarak en büyük hedeflerinin ise kırsal mahallelerde asfaltsız yol bırakmamak olduğunu vurguladı.
Yatırımlar kapsamında belirlenen yol yapım çalışmaları için gerekli yol haritasını oluşturduklarını belirten Vali Demirtaş, “Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlarımızı vatandaşlarımızın taleplerine göre şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımızı ve muhtarlarımızı dinleyerek öncellikli hizmetleri gerçekleştiriyoruz. 2022 yılında şehrimiz genelinde yapacağımız yol yapım çalışmalarını hızlı bitirmek amacıyla 2021 yılında olduğu gibi ilçelerimizi dörtte böleceğiz ve aynı anda yollarda çalışma yürüteceğiz. 2022 yılında şehir genelinde 900 kilometre sathi, 100 kilometre ise sıcak asfalt olmak üzere en az 1000 kilometre yol yapmayı hedefliyoruz. 2022 yılındaki en büyük hedefimiz kırsal mahallelerimizde asfaltlanmayan yol bırakmamak. Bu rakamı ihtiyaca göre artırabiliriz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar belediyenin kaynağı hizmete gidiyor” dedi.


Güncel 21.02.2022 15:59:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı