Vali Fuat Atik, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde incelemelerde bulundu

Vali Fuat Atik, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde incelemelerde bulundu

Vali Fuat Atik, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde incelemelerde bulundu

DENİZLİ (İHA) – Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İlk olarak Serinhisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Oğuz Cem Murat ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. ValiAtik, ilçenin genel durumu ve Kovid-19 ile ilgili yürütülen etkin mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Serinhisar Belediyesini ziyaret eden Fuat Atik, Başkan Hüseyin Gemi’den belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.
Vali Atik; Seyfullah Hacımüftüoğlu Leblebi İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulunarak leblebi üreticileri ile bir araya geldi. Yurt dışı ihracatında da önemli yeri olan Serinhisar leblebisinin üretim aşamaları hakkında bilgi aldı. Serinhisar ziyaretine Yatağan bıçak atölyelerinde devam eden Atik, zanaatkar ustalarla bıçak çeşitlerini inceleyerek üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.

Serinhisar ziyaretinin ardından Acıpayam’a geçen Vali Ali Fuat Atik, ilk olarak Acıpayam Kaymakamlığına geçerek, ilçenin genel durumu ve Kovid-19 ile ilgili yürütülen etkin mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı. Atik, daha sonra Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’dan belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı. Atik, Alaattin Mahallesindeki lavanta bahçelerinde incelemelerde bulunarak, lavanta çiçeğinden elde edilen ürünleri inceledi.


Güncel 28.08.2020 10:41:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı