Vali Gündüzöz Bulanık’ta

Vali Gündüzöz Bulanık’ta

Vali Gündüzöz Bulanık’ta

Muş Valisi İlker Gündüzöz, halkı kucaklamaya ve onların sorunlarını çözmeye sonuna kadar kararlı olduklarını belirtti.
Vali İlker Gündüzöz, beraberindekilerle Bulanık ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi tarafından kaymakamlık önünde karşılanan Vali Gündüzöz, daha sonra makama geçti. Kaymakam İlidi’den brifing alan Gündüzöz, hizmetleri yaparken tüm vatandaşlara eşit yaklaştıklarını belirterek, “Hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yaparken hiçbir zaman bu anlayıştan ayrılmayacağımızı, vatandaşlarımızı şefkatle kucaklayacağız" dedi.
Vatandaşların kendilerine güvenmelerini isteyen Vali Gündüzöz, “Burada biz efendi değil hizmetkârız. Vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Bu nedenle Bulanıklı kardeşlerimiz bu kararlığımızdan emin olsunlar” ifadelerini kullandı.
Bulanık Kaymakamlığındaki ziyaretinin ardından ilçede yapılmakta olan hükümet konağı, kent meydanı, Şavşat Yolu ve Üçtepe Göleti’nde incelemelerde bulunan Vali Gündüzöz, ardından ilçeden ayrıldı.


Güncel 4.10.2021 11:33:31 0
Anahtar Kelimeler: vali gündüzöz bulanık’ta

İlginizi Çekebilir

1

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

3

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

4

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

5

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

6

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

8

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

9

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

10

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu