Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al Hanımefendi, Özden Huzurevi Sakinleri ve Osmaniye Yüksel Özden Çocuk Yuvasında kalan çocuklarla Valilik Konutunda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.
İftar yemeği boyunca huzurevi sakinleri ve çocuklarla sohbet eden Vali Kerem Al, yemek sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza huzur getirmesini temenni ederek, ?Mübarek Ramazan ayı, birlik ve beraberlik ayıdır. Bugün hem büyüklerimizle hem de çocuklarımızla iftar yemeğinde bir arada olmak istedik, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Huzurevi sakinlerimize ve çocuklarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum? diye konuştu.
Huzurevi sakinleri ve çocuklar, Vali Kerem Al ve eşi Beyhan Al Hanımefendiye teşekkür ederek, ?Sayın Valimizle iftar yemeğinde bir arada olmak bizleri çok memnun etti. Bugün bizleri unutmadığı ve Valilik konutunda misafir ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz? dediler.