Vali Kızılkaya başkanlığında ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı gerçekleşti

Vali Kızılkaya başkanlığında ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı gerçekleşti

Vali Kızılkaya başkanlığında ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı gerçekleşti

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirilecek.
Seçim sürecinin il genelinde güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Kızılkaya, "Seçim sürecinin Bilecik genelinde huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi en büyük gayemiz. Hepimiz bu sürecin ilimizde güven içinde geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim görevimiz vatandaşımızın özgür iradesini sağlıklı bir şekilde, herhangi bir aksiliğe, eksikliğe, güvenlik zafiyetine meydan vermeden sandığa yansıtabileceği ortamı sağlamaktır" dedi.
Seçim süreci boyunca yapılacak olan tanıtım faaliyetleri, toplantı ve miting şartları, yazılı, sözel ve görsel tanıtım şartları, seçim bürolarının güvenliği, seçim araçlarının güvenliği gibi konular görüşülen toplantıya Kaymakamlar ve ilgili kurum amirleri katıldı.


Güncel 13.05.2023 10:57:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da ruhsatsız 53 tabanca ele geçirildi, 2 zanlı tutuklandı

2

Adana'da sahte içki operasyonunda 17 şüpheli yakalandı

3

Paribu CoinMENA'yı satın aldı

4

Bozyazı'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

5

Adana'da kamyonete ve iş yerinin duvarına çarpan otomobildeki çocuk öldü

6

Osmaniye'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

7

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

8

Osmaniye’de 3 Araç Birbirine Girdi: 2 Ölü, 7 Yaralı

9

Yapı Kredi FRWRD Global 25 Demo Day etkinliği yapıldı

10

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası