Vali Pehlivan, sanayicilerle bir araya geldi

Vali Pehlivan, sanayicilerle bir araya geldi

Vali Pehlivan, sanayicilerle bir araya geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi sanayicileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
MTOSB Model Fabrikada sanayicilerle buluşan Vali Pehlivan’a, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Başkan Vekili Veysel Memiş, yönetim kurulu üyeleri Seyfetullah Işık, Kürşat Haddat, denetim kurulu üyeleri Hasan Yıldırım ve Yılmaz Akyüz ile MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz eşlik etti.
MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin’e daha çok sanayi alanı kazandırmak için hareket ettiklerini belirterek, "Sanayicilerimiz kabına sığmayan bir yapı içerisinde çalışıyorlar. Yeni yatırım alanları, yeni istihdamlar için şu an 400’ü aşkın müracaat var. Biz de yönetim kurulu olarak yeni sanayi alanları oluşturabilmek için çalışıyoruz. 4. bölgemizin sonuna geldik. Hedefimiz kısa süre içerisinde 4. bölgemizin tahsislerini tamamlayarak, 5. ve 6. bölgelerin resmi çalışmalarına başlamak" dedi.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Mersin Valisi Pehlivan, yaptıkları çalışmalardan dolayı sanayicilere teşekkür etti. MTOSB sanayicileri ise dilek ve önerilerini Vali Pehlivan ile paylaştılar.


Güncel 6.07.2022 12:39:07 0

İlginizi Çekebilir

1

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

2

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

3

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

4

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

5

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

6

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

7

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

8

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

9

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı

10

Red Bull Basement 2026'nın yeni dönem başvuruları açıldı