Vali Ünlü, yaya önceliği için kırmızı çizgiyi çizdi

Vali Ünlü,  yaya önceliği için kırmızı çizgiyi çizdi

Vali Ünlü, yaya önceliği için kırmızı çizgiyi çizdi

Giresun’da İçişleri Bakanlığınca, kavşak giriş ve çıkışları ile yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, varsa buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" uygulaması yapıldı.
Çıtlakkale Mahallesi İnönü Caddesinde düzenlenen etkinliğe katılan Vali Enver Ünlü, eline aldığı fırçayla kırmızı çizgi boyadı. Trafik uygulamasına katılarak sürücülere düdük ve hediyeler veren Vali Ünlü, daha sonra beraberinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Jandarma Albay İl Jandarma Komutanı Muhammet Sevinci ile yaya geçidini kırmızıya boyadı.
Vali Enver Ünlü, yayaların kırmızı çizgileri olduğunu söyleyerek, "Öncelik yayanın, öncelik hayatın. Trafik kurallarına mutlaka uyulmalıdır. Bu konuda kırmızı çizgimizi çizdik. Hedefimiz trafik kazasında sıfır can kaybı olsun" ifadelerini kullandı.


Güncel 30.03.2021 18:46:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi