Vali Yazıcı, Dokumapark'ta yeni projelerle ilgili incelemelerde bulundu

Vali Yazıcı, Dokumapark

Vali Yazıcı, Dokumapark'ta yeni projelerle ilgili incelemelerde bulundu

ANTALYA (AA) - Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Cumhuriyet döneminin önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan eski Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası'na inşa edilen yeni park alanında incelemelerde bulundu.

İncelemelerine ilk olarak eski dokuma fabrikasının idari binasına kurulan "Bir Zamanlar Antalya Müzesi" ile başlayan Yazıcı, parkın Antalya için çok güzel bir proje olduğunu ve hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sergilenen eserlerin Antalya'ya kazandırılmış olmasının önemine dikkati çeken Yazıcı, emeği geçenlere teşekkür etti.

Antalya ve Dokuma Fabrikası'nın hatıralarının yaşatıldığı müzede, kente dair önemli değerler sergileniyor. Ziyaretçilere kentin dününden bugününe dair bilgiler sunuluyor.

Cumhuriyet Bayramı'nda açılması planlanan müzede, şehrin tarımından turizmine, kültüründen tarihine, antik kentlerinden yaşam biçimine dair Antalya ile ilgili her türlü bilgi ziyaretçilerini bekliyor.



Yurt Dünya 17.03.2021 13:41:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi