VALİ COŞKUN, MAHALLELİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

VALİ COŞKUN, MAHALLELİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gebeli Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Asırlık çınar altında gerçekleşen buluşmada Mahalle Muhtarı Şami Berki'den mahalle hakkında bilgi alan Vali Coşkun, daha sonra mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti.
Zaman zaman köyleri ve mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Vali Coşkun, “Bugün, Gebeli Mahallemizi, mahalle sakinlerimizle hasbıhal etmek, varsa sorunlarını dinlemek üzere ziyaret ediyoruz. Bizi misafir ettikleri için tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Vali Coşkun, kendisine iletilen sorun ve talepleri karşılamak için imkânlar doğrultusunda gayret göstereceklerini söyledi. Mahallenin çocukları ile de ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Coşkun, çocuklara eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Gebeli Mahallesi Muhtarı Şami Berki ve mahalle sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Ömer Faruk Coşkun’a teşekkür ettiler.


 



Osmaniye 12.12.2019 16:06:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği