Vali Yılmaz: Osmaniyespor hepimizin takımıdır

Vali Yılmaz: Osmaniyespor hepimizin takımıdır

Valisi Erdinç Yılmaz, yeni sezonda TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Osmaniye spor için herkesin desteğini beklediğini söyledi

Valisi Erdinç Yılmaz, yeni sezonda TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Osmaniye spor için herkesin desteğini beklediğini söyledi. Vali Yılmaz, kulüp başkanı Bülent Çenet’e güvendiğini ve bu işin onula iyi gittiğini belirterek, “Osmaniye sporumuza inşallah güzel hizmetleri devam edecek ve devam etmesini de istiyoruz” dedi.

Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesindeki bir pastanede, Osmaniye spor’a destek için belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Vali Erdinç Yılmaz konuşmasında, Osmaniye’yi temsil edecek, Osmaniye’ye yakışacak bir spor takımının olmasını herkesin istediğini belirterek, “Kentteki 560 bin nüfusun hepsine sorsanız Osmaniye’yi temsil edecek çok iyi bir takım olmasını isterler. Biz tabi imkânlarımız ölçüsünde takımımız için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Elimizdeki şartları çok zorluyoruz. Ama takımımız için her kesin desteği şart” dedi.

"SOMUT OLARAK DESTEK BEKLİYORUM..."

Vali Erdinç Yılmaz toplantıya katılan belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine yönelik yaptığı konuşmada, “Burada sizler Osmaniye adına söz sahibi olacak, Osmaniye’yi temsil edecek insanlarsınız. Dolayısıyla sizlerin de bu işte elinizi taşın altına koyup sahiplenmeniz lazım. Miktar olarak bir şey ifade etmeyeceğim, ama herkesten destek beklediğimi ifade etmek istiyorum. Somut olarak destek bekliyorum. Osmaniye’yi temsil edecek bir takımın olması lazım.” Diye konuştu.

VALİ YILMAZ: "BÜLENT ÇENET BAŞKAN’A GÜVENİYORUZ..."

Vali Erdinç Yılmaz konuşmasının devamında Kulüp Başkanı Bülent Çenet’e de güvendiğini belirterek, “Bülent başkanla bu iş iyi gidiyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Osmaniye sporumuza inşallah güzel hizmetleri devam edecek ve devam etmesini de istiyoruz. Sporu, spor dünyasını biliyor, bu işi de iyi anlıyor. Kendisine de bu sorumluluğu aldığı için teşekkür ediyorum.” Dedi.

BAŞKAN ÇENET: "GÜZEL VE ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR TAKIM OLUŞTURUP SAHAYA ÇIKACAĞIZ..."

Osmaniyespor Kulüp Başkanı Bülent Çenet ise konuşmasında; “2023-2024 sezonu için 24 tane futbolcu, teknik heyet, masör ekibimiz Nevşehir’de kampa başlamış durumda. Tabi bununla birlikte takımımızda ki futbolcularımıza ödemelerimiz olacak. Geçmiş döneme ait kulübümüzün herhangi bir borcu yok. Bu senede fiyatlar oldukça çok yüksek durumda. Mutfak giderlerimiz, deplasman için uçak ve otel masraflarımız çok fazla arttı ve bu nedenle bizlerinde bunu kaldıracak gücü kalmadı. Değerli büyüklerimiz, ağabeylerimiz, işadamlarımız başkanlarımız bizlere destek verirlerse inşallah bu sene de güzel ve şehrimize yakışır bir takım oluşturup ve Osmaniye spor olarak sahaya çıkacağız.” Dedi.

Toplantıya, Vali Erdinç Yılmaz, Vali Yardımcıları Adem Yılmaz, Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkan vekili Mehmet hulusi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Ak Parti İl Başkanı Servet Alibekiroğlu, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Türkmen Belediye Başkanı Veli Fidan, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Osmaniye İl Genel Meclis Başkan Vekili Enver Bozdoğan, OTSO Başkanı Devrim Murat Aksoy, Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, Osmaniye Organize Sanayi Bölge Müdürü Musa Gönül, Spor İl Müdürü Sedat Acar, katıldılar.



Osmaniye 22.07.2023 14:36:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü