Vali Yılmaz: Zeytin üretiminde Türkiye’de 12’nci sıradayız

Vali Yılmaz: Zeytin üretiminde Türkiye’de 12’nci sıradayız

OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, kentte üretilen zeytinlerin çok kaliteli olduğunu belirterek, “Zeytin üretiminde Türkiye’de 12’nci sıradayız ve zeytin üretimi Osmaniye’mizde hızla artmakta ve gelişmektedir.” Dedi. 
Şekerdere Köyünde düzenlenen zeytin hasadına katılan Vali Yılmaz’a Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, Osmaniye Ziraat Odası Başkan Vekili Murtaza Özer’de eşlik etti. Tarım ve Orman İl Müdürü Erhan Kolabaş, Şekerdere Köyü Muhtarı Ali Kama ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, karşılama sırasında kendisine çiçek takdim eden çocuklara hediyeler verdi.
Vali Yılmaz,  Tarım ve Orman Müdürü Erhan Kolabaş’tan zeytin hakkında aldığı bilgilerin ardından üreticilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra üreticilerle birlikte zeytin hasadı yapan Vali Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Şekerdere Köyümüzde zeytin hasadına katıldık. Zeytinlerimiz çok güzel. Şekerdere’mizde Osmaniye’mizde üretilen zeytinlerimiz gerçekten çok kaliteli. Zeytin üretiminde Türkiye’de 12. Sıradayız ve zeytin üretimi Osmaniye’mizde hızla artmakta ve gelişmektedir. Çiftçilerimize hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum.” dedi. Vali Yılmaz, zeytin üretiminde emeği ve katkısı olan herkese kolaylıklar diledi.



Osmaniye 20.10.2023 16:51:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

2

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

3

Osmaniye'de uçurtma şenliği

4

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

5

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

6

Hemşehrimiz Şehit Oldu

7

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

8

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

9

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

10

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret